Shopping Cart
Your Cart is Empty
Quantity:
Subtotal
Taxes
Shipping
Total
There was an error with PayPalClick here to try again
CelebrateThank you for your business!You should be receiving an order confirmation from Paypal shortly.Exit Shopping Cart

In de krant

Kattenhotel Van Blitterswijk vrijdag 19 juli 2019 in 'De Gelderlander', 'De Stentor' en 'Tubantia'.
  

WAAR KAN MIJN KAT LUXUEUS LOGEREN?

Waar kan mijn kat luxueus logeren? In juni werden wij benaderd door de redactie van De Gelderlander (Sandra van Maanen). Zij wilde graag een stukje schrijven over luxe vakantieopvang voor de kat.

Met gepaste trots plaatsen wij het stukje op onze website. Wij willen iedereen bedanken voor de reactie op het stukje én op het toesturen van het krantenartikel. 

Kerstmis 2021 bij Kattenhotel Van Blitterswijk 

Na een turbulent 2020 en 2021 vieren wij in december 2021 ons 8-jarig bestaan in Zevenaar. 

Uitbreiding Kattenhotel Van Blitterswijk maakt privé opvang in hoogseizoen mogelijk

Er is hard gewerkt om de extra 260 m2 'hotelwaardig' te maken. In totaal beschikt Kattenhotel Van Blitterswijk nu over 7 verschillende, luxe, ruime suites waarvan er 5 voor privé opvang kunnen worden gereserveerd. De indoor Playground van meer dan 80 m2 biedt voldoende speelruimte voor jong en oud, groot en klein. De Luxe Junior Suite kunt u óók in de maanden juli en augustus privé reserveren.

Eten op maat (trainingsprogramma)

Soms kan het een uitkomst zijn als een kat uit de voerautomaat eet. Maar voerautomaten zijn best prijzig en u bent er niet zeker van of uw kat de automaat ook daadwerkelijk gebruikt. Kattenhotel Van Blitterswijk beschikt over een voerautomaat. Als uw kat is gechipt kunnen wij onze gast bij privé opvang tijdens zijn/haar vakantie trainen om uit de voerautomaat te eten. Zo weet u bij het ophalen van uw huisdier of het zinvol is om een voerautomaat voor uw kat aan te schaffen.